Pâine Streusel Cu Nuci
Pâinea streusel cu nuci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de pâine. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 185 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 16. Mergeți la magazin și ridicați nuci, scorțișoară măcinată, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Pâine Streusel Cu Nuci, Pâine cu banane cu Topping de Streusel de nucă, și Streusel De Nuc-Fulgi De Ovăz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pentru a pregăti streusel, combinați primele 5 ingrediente într-un castron mediu.
Adăugați 2 linguri de unt topit, amestecând până se combină bine. Se amestecă nucile. Pune deoparte.
Pentru a pregăti pâinea, cântăriți sau lingurați ușor 9 uncii de făină în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și 1/2 linguriță de sare într-un castron, amestecând bine cu un tel.
Combinați 5 linguri de unt și zahăr granulat într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie-mare până se omogenizează bine.
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare; bate în vanilie. Bătând la viteză mică, adăugați amestecul de făină și Zara alternativ la amestecul de zahăr, începând și terminând cu amestecul de făină; bate doar până se combină. Răzuiți jumătate din aluat într-o tigaie de pâine de 9 x 5 inci acoperită cu spray de copt; se presară cu jumătate din amestecul streusel.
Întindeți aluatul rămas peste streusel; vârtej.
Presărați streuselul rămas deasupra aluatului.
Coaceți la 350 timp de 50 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese cu firimituri umede agățate. Se răcește 10 minute în tigaie pe un suport de sârmă.
Scoateți din tigaie; se răcește complet pe grătar.