Pâine scurtă de lămâie-nucșoară cu glazură de lămâie

Pâine scurtă de lămâie-nucșoară cu glazură de lămâie
Pâinea scurtă de lămâie-nucșoară cu glazură de lămâie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 92 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână unt, sare, glazură de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este improvabil. Încercați Pâine scurtă de lămâie-nucșoară cu glazură de lămâie, Lemon Rosemary Button Shortbreads, și Făină de nucă de cocos brioșe cu semințe de mac de lămâie cu glazură cremoasă de lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați făina, amidonul de porumb, nucșoara și sarea într-un castron mediu; bateți pentru a amesteca. Folosind mixerul electric, bateți untul, zahărul, coaja de lămâie și vanilia într-un castron mare până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
VanilieVanilie
UntUnt
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați ingrediente uscate și amestecați până când aluatul începe să se unească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
4
Întoarceți aluatul pe foaie de hârtie cerată. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Acoperiți cu a doua foaie de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
5
Întindeți aluatul la o grosime de 1/4 inch, întorcând și eliberând ocazional hârtia din aluat. Foaie de hârtie inferioară liberă; scoateți foaia superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
6
Tăiați cookie-urile, folosind tăietori de 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiați Cookie-urileTăiați Cookie-urile
7
Transferați pe 2 foi de copt fără grăsime, distanțând cookie-urile la 1/2 inch. Aduna și reroll resturi; taie cookie-uri suplimentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Transferați pe foaie.
9
Coaceți prăjiturile până când sunt ferme la atingere și abia încep să se coloreze, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Transferați cookie-urile în rack și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
11
Stropiți glazura din dinții furculiței pe fursecuri. (Se poate face cu 1 săptămână înainte. A se păstra etanș într-un singur strat la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
GlazurăGlazură
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții18
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista