Pâine scurtă de lămâie-nucșoară cu glazură de lămâie
Pâinea scurtă de lămâie-nucșoară cu glazură de lămâie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 92 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână unt, sare, glazură de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este improvabil. Încercați Pâine scurtă de lămâie-nucșoară cu glazură de lămâie, Lemon Rosemary Button Shortbreads, și Făină de nucă de cocos brioșe cu semințe de mac de lămâie cu glazură cremoasă de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Combinați făina, amidonul de porumb, nucșoara și sarea într-un castron mediu; bateți pentru a amesteca. Folosind mixerul electric, bateți untul, zahărul, coaja de lămâie și vanilia într-un castron mare până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați ingrediente uscate și amestecați până când aluatul începe să se unească.
Întoarceți aluatul pe foaie de hârtie cerată. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Acoperiți cu a doua foaie de hârtie.
Întindeți aluatul la o grosime de 1/4 inch, întorcând și eliberând ocazional hârtia din aluat. Foaie de hârtie inferioară liberă; scoateți foaia superioară.
Tăiați cookie-urile, folosind tăietori de 3 inci.
Transferați pe 2 foi de copt fără grăsime, distanțând cookie-urile la 1/2 inch. Aduna și reroll resturi; taie cookie-uri suplimentare.
Coaceți prăjiturile până când sunt ferme la atingere și abia încep să se coloreze, aproximativ 15 minute.
Transferați cookie-urile în rack și răciți.
Stropiți glazura din dinții furculiței pe fursecuri. (Se poate face cu 1 săptămână înainte. A se păstra etanș într-un singur strat la temperatura camerei.)