Pâinea rapidă cu stafide de morcovi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de masă de dimineață. Această rețetă servește 12. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 170 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de margarină, nucșoară măcinată, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de excelent scor spoonacular de 33%. Rețete similare sunt Salată rapidă de morcovi și stafide, Pâine Cu Stafide De Morcovi, și Pâine Rapidă Din Grâu Integral Cu Stafide.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
3
Combinați făina și următoarele 5 ingrediente într-un castron mare (făină prin nucșoară).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucșoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Combinați morcovul și următoarele 5 ingrediente (morcov prin ou) într-un castron mic; adăugați la amestecul de făină, amestecând doar până când amestecul de făină este umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se toarnă aluatul într-o tigaie de pâine de 8 inci acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
6
Coaceți la 350 timp de 1 oră și 5 minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 10 minute pe un suport de sârmă; scoateți din tigaie. Se răcește pe un suport de sârmă.