Pâine Rapidă Cu Lapte
Pâinea rapidă cu lapte bătut ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 132 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, zară, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Pâine Rapidă Cu Lapte Bătut, Pâine rapidă cu ceapă și zară, și Pâine Rapidă De Porumb Cu Lapte Bătut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, zahărul, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mare; faceți o fântână în centrul amestecului.
Combinați zeama, untul și albușurile de ou, amestecând cu un bici.
Se adaugă în amestecul de făină, amestecând doar până se umezește.
Întindeți aluatul într-o tigaie de pâine de 8 x 4 inch acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute în tigaie pe un suport de sârmă; scoateți din tigaie. Se răcește complet pe grătar.