Pâine rapidă prăjită cu banane-Nutella ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 619 calorii, 8g de proteine, și 26g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină, ulei vegetal, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine Rapidă Prăjită Cu Dovleac-Banană, Nutella swirl pâine rapidă, și Pâine Cu Banane Nutella pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 350 F, aranjați un suport în mijloc și așezați o bucată de folie de aluminiu pe suport.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Cuptor
2
Așezați bananele întregi necojite pe folie și coaceți până când cojile sunt complet negre, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
3
Scoateți bananele într-o grătar pentru a se răci, aproximativ 15 minute. Aruncați folia de aluminiu.Între timp, acoperiți o tigaie de pâine de 9 pe 5 inci cu ulei vegetal; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Banane
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Suport De Sârmă
Pâine Pan
4
Așezați alunul de ciocolată întins într-o pungă de plastic resigilabilă, tăiați aproximativ 1/3 inch dintr-un colț de jos și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea Alunelor
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
5
Bateți împreună făina, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mediu pentru a aera și a rupe orice bulgări; pus deoparte.Când bananele sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, curățați-le peste un castron mare, lăsând orice suc să picure în castron. Mash cu un masher de cartofi sau furculiță până aproape neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Banane
Cartofi
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
Bateti
Bol
6
Adăugați uleiul măsurat, zaharurile, ouăle și vanilia și bateți până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
7
Adăugați amestecul de făină rezervat și amestecați cu o spatulă de cauciuc până când se combină.Răsturnați o treime din aluat în tigaia pregătită și împingeți-o în colțuri. Strângeți jumătate din alunele de ciocolată întinse pe aluatul de banane într-un model în zig-zag. În partea de sus, cu o altă treime din aluat, se întinde într-un strat uniform. Strângeți restul de ciocolată-alune întinse deasupra într-un model în zig-zag. Completați cu aluatul rămas, împingându-l în colțuri și netezind partea superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea Alunelor
Ciocolata
Banane
Pâine Cu Nuci și Stafide
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Tigaie
8
Coaceți până când pâinea se rumeneste deasupra și o scobitoare introdusă în centru iese curată (testați mai multe pete, deoarece puteți lovi un buzunar de banane sau alune), aproximativ 60 până la 65 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea Alunelor
Banane
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
9
Lăsați tigaia să se răcească pe o grătar timp de 15 minute. Rulați un cuțit în jurul perimetrului pâinii și întoarceți-l pe raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuțit
Tigaie
10
Lăsați să se răcească încă cel puțin 30 de minute înainte de feliere.