Pâine Rapidă Cu Alune-Smochine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați pâinea rapidă Cu Alune. Această rețetă servește 12. O porție conține 175 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, ulei vegetal, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Costă 36 de cenți pe porție-- găsim acest preț foarte rezonabil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Pâine Rapidă Cu Pere-Alune, Crostini De Smochine La Cuptor, și Newtoni De Smochine De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Așezați alunele pe o foaie de copt.
Coaceți la 350 timp de 15 minute, amestecând o dată. Întoarceți nucile pe un prosop.
Rolați prosopul; frecați pielea. Se taie nuci.
Aduceți sucul de portocale la fiert; se toarnă peste smochine într-un bol.
Lăsați să stea 15 minute.
Combinați zahărul, uleiul, coaja, oul și albușul de ou; se amestecă bine cu un tel. Se amestecă în amestecul de smochine.
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mare; faceți o fântână în centrul amestecului.
Adăugați amestecul de smochine în amestecul de făină, amestecând doar până când este umed. Puneți aluatul într-o tigaie de pâine de 8 x 4 inci acoperită cu spray de gătit; se presară cu nuci.
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute în tigaie pe un suport de sârmă; scoateți din tigaie. Se răcește complet pe grătar.