Pâine Pumpernickel
Această rețetă servește 8 și costă 36 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 373 calorii, 10g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de drojdie foarte activă, făină de secară, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pâine Pumpernickel, Pâine Pumpernickel, și Pâine Pumpernickel.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 20
Amestecați împreună primele 3 ingrediente în vasul de amestecare al unui mixer electric cu suport greu.
Adăugați cafea și următoarele 4 ingrediente la amestecul de drojdie. Bateți la viteză mică cu atașamentul cârligului de aluat timp de 1 minut sau până când aluatul moale se reunește. Bateți la viteză medie 4 minute. (Aluatul va fi ușor lipicios.)
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; formați aluatul într - o pâine ovală de 9 x 5 inci.
Așezați pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament; acoperiți ușor cu spray de gătit și acoperiți ușor cu folie de plastic. Opriți cuptorul și puneți pâinea în cuptor.
Lăsați să crească 30 de minute sau până când pâinea este dublată în vrac.
Scoateți pâinea din cuptor.
Îndepărtați și aruncați folia de plastic. Preîncălziți cuptorul la 37
Coaceți pâinea timp de 30 până la 35 de minute.
Scoateți din cuptor și periați cu unt topit. Se răcește pe grătar.
Pumpernickel În Stil German
Rulouri: Pat aluat într-un pătrat de 10 inch (1/2 inch grosime).
Tăiați în pătrate de 2 inci.
Rulați în bile de 1 1/2 inch și așezați-le pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor.
Coaceți la 375 timp de 10 până la 12 minute sau până se rumenesc ușor. (Face 25
Pumpernickel În Stil German
Rulouri cu chimen: Urmați instrucțiunile pentru Pumpernickel în stil German
Rulouri, adăugând 1 lingură de semințe de chimen. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor.
Adăugați 3/4 cană de stafide (sau stafide aurii) și 1 cană de nuci prăjite tocate grosier la aluat înainte de amestecare. Formați aluatul într-o bilă și aplatizați ușor până la un cerc de 7 inci.
Tăiați 3 fante în aluat (adâncime de 1/4 până la 1/2 inch) cu un cuțit ascuțit chiar înainte de coacere, dacă doriți.
Bateți împreună 1 albuș de ou și 3 linguri de apă într-un castron mic; periați pâinea cu amestec de ouă.
Coaceți la 375 timp de 38 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Omiteți periajul pe untul topit. (Face 1 Pâine).
Pâine pumpernickel de secară acră: starterul acru conferă acestei pâini îndrăznețe o aromă subtilă acidulată. Reduceți apa la 1 cană.
Adăugați 2 linguri de sos de rumenire și condimente și 1 cană de Starter acru la aluat; se amestecă cu atașamentul cârligului de aluat la viteză medie-mare cu mixter de stand pentru sarcini grele 5 minute. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit sos de buchet de bucătărie.