Pâine prăjită trufată cu Radicchio și ou
Toastul trufat cu Radicchio și ou este un vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 327 calorii. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de piper, fontina, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Pâine Prăjită Cu Ou Trufat, Pâine Prăjită Cu Ou Trufat, și Pâine prăjită Brie cu Bruschetta de roșii Trufată.
Instrucțiuni
Gatiti radicchio cu sare si piper in ulei intr-o tigaie adanca de 10 inci la foc moderat, amestecand, pana se inmoaie, 2 pana la 3 minute.
Transferați într-un castron și păstrați-l cald, acoperit slab. Ștergeți tigaia curată.
Umpleți tigaia cu apă rece de 1 1/4 inci.
Adăugați oțet și aduceți la foc mic.
Rupeți 1 ou într-o cană, apoi glisați oul în apă clocotită. Repetați cu restul de 3 ouă, distanțându-le în tigaie și braconați la foc mic până când albușurile sunt ferme, dar gălbenușurile sunt încă curgătoare, 2 până la 3 minute.
Pâine prăjită, apoi întindeți o parte a fiecărei bucăți cu unt de trufe și acoperiți cu brânză. Prăjiți pâinea prăjită pe o foaie de copt la 4 până la 6 inci de la căldură până când brânza este doar topită.
Împărțiți pâinea prăjită în 4 farfurii, apoi acoperiți cu radicchio și ouă pocate. Se condimentează cu sare și piper.