Pâine Prăjită Franceză Înmuiată Cu Scorțișoară

Pâine Prăjită Franceză Înmuiată Cu Scorțișoară
Rețeta de pâine prăjită cu scorțișoară este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un remarcabil vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă face 10 porții cu 194 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această masă de dimineață. Mergeți la magazin și ridicați amestecul original, ouăle, laptele și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Pâine Prăjită Cu Scorțișoară Crunch Pâine Prăjită Franceză Umplută Cu Mere Acoperită Cu Mere, Scorțișoară Toast Crunch Degete De Pâine Prăjită Franceză, și Pâine Prăjită Cu Scorțișoară Crunch Pâine Prăjită Franceză Încrustată.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul sau tigaia; ungeți dacă este necesar.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Într-un vas superficial, amestecați amestecul Bisquick, laptele, scorțișoara, vanilia și ouăle până se omogenizează. Înmuiați pâinea în aluat; scurgeți excesul de aluat înapoi în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
ScorțișoarăScorțișoară
VanilieVanilie
PâinePâine
OuăOuă
LapteLapte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Puneți pâinea pe plita fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Gatiti 1-2 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc.
5
Se presară cu zahăr pudră; se servește cu sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
SiropSirop

Echipamente

DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista