Pâine Prăjită Franceză Umplută Cu Caise
Pâinea prăjită franceză umplută cu caise necesită în jur 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 328 calorii. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă 74 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această masă de dimineață. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, zahărul granulat, jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pâine Prăjită Franceză Cu Caise Umplute, Pâine Prăjită Franceză Umplută Cu Caise, și Pâine Prăjită Franceză Umplută Cu Caise.
Instrucțiuni
Pulverizați tigaia de 13x9 inci cu spray de gătit.
Tăiați pâinea transversal în 12 felii de 1 inch.
Tăiați o fantă orizontală în partea laterală a fiecărei felii de pâine, tăind-dar nu prin-cealaltă margine.
Într-un castron mediu, bateți crema de brânză, conservele și coaja de lămâie cu mixerul electric la viteză medie de aproximativ 1 minut sau până când se amestecă bine.
Întindeți aproximativ 2 lingurițe din amestecul de cremă de brânză în interiorul fantei în fiecare felie de pâine.
Așezați felii de pâine umplute în tigaie.
Într-un castron mediu, bateți ouăle, jumătate și jumătate, zahărul granulat, vanilia, sarea și nucșoara cu furculița sau sârmă până se amestecă bine.
Se toarnă amestecul de ouă peste feliile de pâine în tigaie și se întorc feliile cu grijă pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați cel puțin 30 de minute, dar nu mai mult de 24 de ore.
Încălziți cuptorul la 218°.descoperiți pâinea prăjită franceză și stropiți cu unt topit.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc.
Presărați cu zahăr pudră, dacă doriți.