Pâine prăjită franceză umplută cu arțar, Pecan și slănină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați toastul francez umplut cu arțar, Pecan și slănină. Această rețetă servește 6 și costă 2,56 USD pe porție. O porție conține 726 calorii, 23g de proteine, și 48G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați slănină, sirop de arțar, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 148 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Plăcintă Cu Nuci Pecan Umplute Pâine Prăjită Franceză, Plăcintă Cu Nuci Pecan Umplute Pâine Prăjită Franceză, și Ultimate Bacon-Arțar Pâine Prăjită Franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare din oțel inoxidabil la foc mediu, adăugați nuci pecan și prăjiți până când nucile sunt aromate și încep să se rumenească, aruncând ușor nuca în tigaie în timp ce se prăjesc, aproximativ 5 minute.
Scoateți din tigaie și când este suficient de rece pentru a manipula cotlet grosier.
Adăugați slănină în tigaie și reveniți la foc mediu. Gatiti, amestecand frecvent, pana se rumeneste si crocant, aproximativ 12 minute. transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Într-un castron mare combinați jumătate și jumătate, lapte, sirop de arțar, ouă și un vârf de sare și bateți pentru a combina. Înmuiați pâinea feliată în aluat, apoi aranjați pâinea de - a lungul fundului unui vas de copt de 8 pe 11 inci. Împrăștiați pecanele și slănina tocată peste pâine, apoi înmuiați pâinea rămasă în aluat și aranjați deasupra. Re-bateți aluatul, apoi turnați aluatul rămas peste pâine și apăsați ușor.
Lăsați pâinea prăjită umplută să stea la frigider timp de o oră sau până peste noapte.
Când este gata să se coace, Preîncălziți cuptorul la 375 F și coaceți până când topul toastului francez este gătit și blaturile sunt rumenite, aproximativ 25 de minute. Feliați și serviți fierbinte cu sirop de arțar.