Pâine prăjită franceză umplută cu arțar, Pecan și slănină

Pâine prăjită franceză umplută cu arțar, Pecan și slănină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați toastul francez umplut cu arțar, Pecan și slănină. Această rețetă servește 6 și costă 2,56 USD pe porție. O porție conține 726 calorii, 23g de proteine, și 48G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați slănină, sirop de arțar, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 148 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Plăcintă Cu Nuci Pecan Umplute Pâine Prăjită Franceză, Plăcintă Cu Nuci Pecan Umplute Pâine Prăjită Franceză, și Ultimate Bacon-Arțar Pâine Prăjită Franceză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare din oțel inoxidabil la foc mediu, adăugați nuci pecan și prăjiți până când nucile sunt aromate și încep să se rumenească, aruncând ușor nuca în tigaie în timp ce se prăjesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Scoateți din tigaie și când este suficient de rece pentru a manipula cotlet grosier.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați slănină în tigaie și reveniți la foc mediu. Gatiti, amestecand frecvent, pana se rumeneste si crocant, aproximativ 12 minute. transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Într-un castron mare combinați jumătate și jumătate, lapte, sirop de arțar, ouă și un vârf de sare și bateți pentru a combina. Înmuiați pâinea feliată în aluat, apoi aranjați pâinea de - a lungul fundului unui vas de copt de 8 pe 11 inci. Împrăștiați pecanele și slănina tocată peste pâine, apoi înmuiați pâinea rămasă în aluat și aranjați deasupra. Re-bateți aluatul, apoi turnați aluatul rămas peste pâine și apăsați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate și JumătateJumătate și Jumătate
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Lăsați pâinea prăjită umplută să stea la frigider timp de o oră sau până peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
6
Când este gata să se coace, Preîncălziți cuptorul la 375 F și coaceți până când topul toastului francez este gătit și blaturile sunt rumenite, aproximativ 25 de minute. Feliați și serviți fierbinte cu sirop de arțar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate12
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista