Pâine Prăjită Franceză Cu Cremă De Căpșuni

Pâine Prăjită Franceză Cu Cremă De Căpșuni
Crema de brânză de căpșuni pâine prăjită franceză ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 15 porții cu 333 calorii, 9g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1406 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Dacă aveți unt, pâine, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 9 ore și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, care este solid. Rețete similare includ Pâine Prăjită Franceză Cu Cremă De Căpșuni, Pâine Prăjită Franceză Umplută Cu Brânză Cremă De Căpșuni, și Cremă de brânză franceză Toast Coaceți cu Topping de căpșuni.

Instrucțiuni

1
Ungeți cu generozitate un vas de copt de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2
Aranjați jumătate din cuburile de pâine în vasul de copt pregătit. Distribuiți uniform cuburi de brânză cremă peste stratul de cub de pâine; presărați 1 1/2 căni de căpșuni feliate deasupra stratului de brânză cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Puneți cuburile de pâine rămase peste stratul de căpșuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
4
Se toarnă jumătate și jumătate într-un blender; pulsează câteva secunde. Se amestecă ouăle în jumătate și jumătate până se încorporează complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați sirop de arțar și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
6
Se toarnă amestecul uniform peste amestecul de pâine. Acoperiți vasul de copt cu folie de aluminiu și refrigerați 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
7
Scoateți vasul de copt din frigider cu 45 de minute înainte de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
8
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Coaceți caserola acoperită în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Îndepărtați folia de aluminiu și continuați să coaceți până când pâinea prăjită este umflată și maro aurie, încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
11
Amestecați zahărul, apa și amidonul de porumb împreună într-o cratiță mică. Gatiti, amestecand ocazional, la foc mediu pana cand amestecul s-a ingrosat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
12
Se amestecă 1 cană de căpșuni feliate în amestecul de zahăr; gătiți și amestecați până când căpșunile se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
13
Adăugați untul și amestecați sosul până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 30 m.
Porții15
Scor De Sănătate3
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista