Pâine Prăjită Franceză Cu Cremă De Căpșuni

Pâine Prăjită Franceză Cu Cremă De Căpșuni
Crema de brânză de căpșuni pâine prăjită franceză ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 15 porții cu 333 calorii, 9g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1406 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Dacă aveți unt, pâine, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 9 ore și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, care este solid. Rețete similare includ Pâine Prăjită Franceză Cu Cremă De Căpșuni, Pâine Prăjită Franceză Umplută Cu Brânză Cremă De Căpșuni, și Cremă de brânză franceză Toast Coaceți cu Topping de căpșuni.

Instrucțiuni

1
Ungeți cu generozitate un vas de copt de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
2
Aranjați jumătate din cuburile de pâine în vasul de copt pregătit. Distribuiți uniform cuburi de brânză cremă peste stratul de cub de pâine; presărați 1 1/2 căni de căpșuni feliate deasupra stratului de brânză cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Puneți cuburile de pâine rămase peste stratul de căpșuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
4
Se toarnă jumătate și jumătate într-un blender; pulsează câteva secunde. Se amestecă ouăle în jumătate și jumătate până se încorporează complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați sirop de arțar și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
6
Se toarnă amestecul uniform peste amestecul de pâine. Acoperiți vasul de copt cu folie de aluminiu și refrigerați 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
7
Scoateți vasul de copt din frigider cu 45 de minute înainte de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
8
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
9
Coaceți caserola acoperită în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
Îndepărtați folia de aluminiu și continuați să coaceți până când pâinea prăjită este umflată și maro aurie, încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
11
Amestecați zahărul, apa și amidonul de porumb împreună într-o cratiță mică. Gatiti, amestecand ocazional, la foc mediu pana cand amestecul s-a ingrosat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
12
Se amestecă 1 cană de căpșuni feliate în amestecul de zahăr; gătiți și amestecați până când căpșunile se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
13
Adăugați untul și amestecați sosul până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 30 m.
Porții15
Scor De Sănătate3
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista