Pâine Prăjită Franceză Croque Madame Caserola

Franceză pâine prăjită Croque Madame caserola ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Pentru $ 5.25 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 802 calorii, 47G de proteine, și 47G de grăsime fiecare. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 1 oră și 5 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Un amestec de șuncă de pădure, foarte pâine, sirop de arțar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până scorțișoară sol ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară Răsucește ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Franceză Ceapa Croque Madame, Croque-Madame, și Croque Madame pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați un suport pentru cuptor în poziția de mijloc și preîncălziți la 375 de grade F. Ungeți ușor un vas de copt de 9 pe 13 inci.
Așezați 6 felii de pâine într-un singur strat pe fundul vasului de copt (tăiați dacă este necesar).
Presărați 2 linguri cu vârf de gruyere deasupra fiecărei felii. Apoi topiți fiecare cu 2 felii de șuncă, împăturind șunca dacă este necesar pentru a se potrivi deasupra pâinii.
Așezați restul de 6 felii de pâine deasupra șuncii pentru a forma 6 sandvișuri.
Presărați gruyere rămase deasupra și pe părțile laterale ale sandvișurilor. Pune deoparte.
Bateți împreună 4 ouă, jumătate și jumătate, scorțișoară, nucșoară, 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper într-un bol mare de amestecare.
Se toarnă deasupra sandvișurilor. Folosiți-vă mâinile pentru a apăsa ușor sandvișurile în jos în cremă.
Pulverizați o bucată mare de folie cu spray antiaderent.
Așezați folia, pulverizată cu fața în jos, deasupra vasului de copt, sertizând părțile laterale ale foliei în jurul vasului.
Coaceți timp de 30 de minute.
Scoateți folia și coaceți până când crema este setată, dar încă ușor jiggly, aproximativ 10 minute. Treceți cuptorul la fiert și fierbeți până când partea de sus este maro auriu deschis, 3 până la 5 minute.
Lăsați caserola să se odihnească la temperatura camerei timp de 20 de minute.
Între timp, încălziți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Crăpați 3 ouă în tigaie (este în regulă dacă se lipesc împreună) și presărați ușor cu sare și piper. Gătiti până când albusurile încep să se fixeze, 2 până la 3 minute, apoi acoperiți și continuați să gătiți până când albusurile sunt setate, dar gălbenușurile sunt încă curgătoare, 1 până la 2 minute.
Așezați fiecare deasupra unui sandwich. Repetați cu restul de 3 ouă.
Folosiți o spatulă metalică pentru a scoate un sandviș cu ou din caserolă și așezați-l pe o farfurie de servire.
Se servește cu sirop de arțar cald pentru stropire.