Pâine Prăjită Franceză Crocantă Cu Mere
Reteta de mere crocante pâine prăjită franceză este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru $1.6 pe portie, primești o masă de dimineață care servește 6. O porție conține 393 calorii, 13g de proteine, și 16g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ferm zahăr brun, vanilie, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine Prăjită Cu Scorțișoară Crunch Pâine Prăjită Franceză Umplută Cu Mere Acoperită Cu Mere, Plăcintă Cu Mere Pâine Prăjită Franceză, și Pâine prăjită franceză cu Topping de mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie superficială, cum ar fi o tigaie de 8 sau 9 inci, bateți pentru a amesteca lapte, ouă, zahăr brun, scorțișoară și vanilie.
Clătiți mărul, miezul și tăiați-l în felii groase de 1/8 inch. Într-un castron mic, amestecați felii de mere cu suc de lămâie.
Într-o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare, topiți 1 lingură de unt. Înmuiați câte 1 felie de pâine în amestec de lapte, întoarceți-o și transferați-o în tigaie fără aglomerare. Gatiti fiecare lot, intoarcandu-se la maro ambele parti, aproximativ 6 minute in total. După cum ați făcut, așezați într - un singur strat pe o foaie de copt de 14 x 17 inci și păstrați-l cald într-un cuptor de 200.
Adăugați untul rămas în tigaie după cum este necesar pentru a găti loturi succesive.
Între timp, într-un castron mic, amestecați 1/3 cană sirop de arțar cu iaurt.
De asemenea, într-o măsură de sticlă de 1 cană, amestecați restul de 1/3 cană sirop de arțar și unt de arahide.
Se încălzește într-un cuptor cu microunde la putere maximă (100%) până se încălzește, aproximativ 30 de secunde, amestecând o dată sau de două ori.
Așezați 2 felii de pâine prăjită franceză pe fiecare farfurie.
Scurgeți feliile de mere și puneți fructele în mod egal pe pâine prăjită; se presară cu granola. Lingurați sosurile de arțar-iaurt și unt de arahide în mod egal pe porții.