Pâine Prăjită Cu Unt De Creveți
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 145 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 1,08 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, pâine sandwich, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Pâine Prăjită Cu Creveți La Cuptor, Pâine Prăjită Cu Creveți De Susan, și Pâine prăjită cu creveți și castane de apă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri de unt într-o tigaie grea de 10 inci, la foc moderat, până când spuma dispare, apoi sotati creveții cu sare și piper negru, amestecând, până când sunt gătite, 1 1/2 până la 2 minute.
Transferați creveții cu o lingură cu fante într-un robot de bucătărie, rezervând tigaia (nu curățați).
Gatiti ceapa in 1 lingura de unt in tigaie la foc moderat, amestecand ocazional, pana se inmoaie, 2 pana la 3 minute. Răzuiți ceapa în procesor și răciți amestecul la temperatura camerei, aproximativ 15 minute.
Adăugați suc de lămâie, cayenne și restul de 9 linguri de unt și pulsați până când creveții sunt tocați mărunt. Împachetați untul de creveți într-un ramekin de 2 cani sau într-un castron de servire și răciți, suprafața acoperită cu folie de plastic, cel puțin 6 ore (pentru a permite dezvoltarea aromelor). Aduceți la temperatura camerei cu 45 de minute înainte de servire.
Puneți raftul cuptorului în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Ungeți ușor 1 parte a triunghiurilor de pâine cu unt topit și pâine prăjită, cu părțile unse în sus, într-o tigaie mare de mică adâncime, până când sunt aurii în jurul marginilor, 6 până la 8 minute.
Transferați într-un raft pentru a se răci.
Serviți puncte de pâine prăjită cu unt de creveți.
* Untul de creveți poate fi răcit până la 2 zile.* Punctele de pâine prăjită pot fi făcute cu 1 zi înainte și păstrate într-un recipient etanș.