Pâine prăjită cu banane și nuci
Toastul francez cu banane și nuci este un fără gluten, primar și vegetarian masa de dimineață. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 414 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați lapte, sirop de arțar, pâine cu ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pâine prăjită friptă cu banane și nuci, Pâine Prăjită Franceză Cu Banane De Rom, și Pâine prăjită franceză cu banane de rom.
Instrucțiuni
Într-un castron mare de mică adâncime, folosind o furculiță, bateți ouăle până se spumează ușor. Se amestecă laptele și se lasă deoparte. Cojiți bananele într-un bol mic și zdrobiți-le cu o furculiță. Se amestecă nucile și nucșoara.
Întindeți amestecul de banane peste 1/2 din feliile de pâine, lăsând o margine de 1/4 inci neacoperită pe toate marginile. Se acoperă cu feliile de pâine rămase și se apasă ușor pentru a sigila.
Așezați 2 sandvișuri în amestecul de ouă și apăsați ușor în jos. Întoarceți-vă și lăsați să se înmoaie o clipă până când sunt saturate uniform pe ambele părți. Repetați cu celelalte 2 sandvișuri rămase.
Într-o tigaie sau pe o tavă, topiți 2 linguri de unt la foc mediu.
Așezați sandvișurile pe tavă și prăjiți până când partea inferioară se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Adăugați untul rămas, răsturnați sandvișurile cu o spatulă și prăjiți până se rumenesc.
Pentru a servi puneți pâinea prăjită pe farfurii și praf cu zahărul cofetarilor.
Se servește cu sirop de arțar sau gem.