Pâine prăjită caldă de sparanghel cu Pancetta și vinetă
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 251 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,88 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, oțet de vin sherry, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine prăjită caldă cu sparanghel și slănină cu vinetă de ardei roșu-șalotă, Salată Caldă De Cicoare Cu Ciuperci Sălbatice Și Vinetă De Pancetta, și Piept de pui de rozmarin, unt brun și Ravioli balsamici, salată caldă de spanac cu Pancettan și vinetă dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Bateți oțetul și muștarul într-un castron mic. Treceți treptat în ulei și 1 lingură de unt topit. Condimentează vinaigreta cu sare și piper.
Așezați pancetta pe foaia de copt cu margini.
Coaceți până când sunt crocante, aproximativ 7 minute.
Între timp, gătiți sulițele de sparanghel într-o tigaie mare cu apă sărată clocotită până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Scurgeți sparanghelul; se usucă.
Transferați sparanghelul cald într-un castron mare; adăugați vinetă și aruncați pentru a acoperi. Condimentează după gust cu sare și piper. Prăjiți feliile de pâine și periați cu restul de 2 linguri de unt topit.
Aranjați 2 pâine prăjită pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Împărțiți pancetta, apoi sparanghelul printre pâine prăjită.
Stropiți orice vinaigretă rămasă și serviți.