Pâine plată Taleggio topită cu trei toppinguri
Pâinea plată Taleggio topită cu trei toppinguri necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 393 calorii, 14g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.61 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți migdale prăjite, ulei de măsline, măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, puteți face acest lucru. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Cartofi prăjiți și ciuperci cu brânză Taleggio topită, Pâine Plată Cu Brânză, și Pâine Plată Scallion.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Periați ușor pâinea plată pe ambele părți cu ulei de măsline. Prăjiți-le direct pe suportul cuptorului timp de 6 minute sau până devin aurii.
Ungeți jalapeosul ușor cu ulei de măsline. Prăjiți-le peste o flacără de gaz sau sub broiler până se înmoaie și se înnegresc în pete, aproximativ 4 minute.
Transferați jalapeii într-un bol, acoperiți cu plastic și lăsați să se răcească. Cojiți, semănați și tăiați jalapeii în fâșii subțiri.
Întindeți Taleggio-ul pe pâine, lăsând o margine de 1 inch în jur. Top 4 din pâine cu benzi jalapeo, 4 cu inimile de anghinare și 4 cu un amestec de măsline și migdale.
Chiar înainte de servire, coaceți pâinea plată direct pe rafturile cuptorului timp de 5 minute sau până când este crocantă pe fund și brânza este topită.
Tăiați în pene și serviți.
Faceți înainte: pâinea plată poate fi pregătită prin Pasul 3 mai devreme în timpul zilei și refrigerată.