Pâine plată de miel mentolată
Rețeta se pot face pâini plate de miel mentolat în aproximativ 25 de minute. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 424 calorii, 23g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 59 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână frunze de mentă, iaurt natural, coriandru măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 89%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pâini plate parfumate de miel, Harissa miel & houmous flatbreads, și Kebaburi de miel Minty.
Instrucțiuni
Gatiti carnea de miel timp de 5-6 minute intr-o tigaie antiaderenta la foc mare. Când începeți să se rumenească, amestecați usturoiul și condimentele, apoi gătiți încă 2-3 minute până când tocatul se rumeneste și nu mai rămâne lichid în tigaie. Se amestecă menta tocată, roșiile și puțin condiment.
Încălziți grătarul la mare. Aranjați pâinile plate pe o tavă de copt și întindeți amestecul de tocat peste ele. Grătar timp de 2-3 minute. Pentru a servi, împrăștiați peste frunzele întregi de mentă și stropiți cu iaurt.