Pâine plată cu usturoi cu Mozzarella afumată și vinetă de roșii
Pâinea plată cu usturoi cu Mozzarellan afumat și vinaigretă de roșii este o vegetarian pâine. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 160 de calorii. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați apă caldă, brânză mozzarella, ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Cald Mozzarellan și roșii Flatbreads, Salată de Arugulan și Mozzarella afumată cu vinetă de lămâie, și Sandvișuri Cu Roșii Și Mozzarella Afumată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti pâinea plată, lingurați ușor făina integrală de grâu într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina integrală de grâu, 1/4 cană de apă și drojdia într-un castron; lasa sa stea 10 minute.
Lingurați ușor făina universală în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Combinați 2 căni de făină universală, 1/2 linguriță de sare și restul de 3/4 cană de apă într-un castron mare.
Adăugați amestecul de drojdie și amestecați până se formează un aluat. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până când este neted și elastic (aproximativ 10 minute); adăugați suficient din restul de 1/4 cană de făină universală, câte 1 lingură la un moment dat, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.)
Preîncălziți cuptorul la 45
Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute. Împărțiți aluatul în jumătate.
Rulați fiecare jumătate într-un cerc de 9 inci pe o suprafață ușor făinată; așezați pe foi de copt presărate cu făină de porumb. Acoperiți ușor aluatul cu spray de gătit.
Presărați aluatul uniform cu usturoi feliat; apăsați usturoiul în aluat folosind vârful degetelor.
Coaceți la 450 timp de 10 minute sau până când este crocant și usturoiul începe să se rumenească.
Scoateți pâinea plată din cuptor; se răcește pe rafturile de sârmă.
Pentru a pregăti toppingul, combinați oțetul, uleiul, 1/4 linguriță sare, piper și usturoiul tocat într-un castron mediu.
Adăugați roșiile; aruncați ușor.
Presărați fiecare pâine plată cu 1/2 cană de brânză; prăjiți pâinea plată 1 minut sau până se topește brânza.
Scoateți din cuptor; acoperiți fiecare pâine plată cu jumătate de amestec de roșii.
Presărați fiecare pâine plată cu 1/4 cană de busuioc.
Tăiați fiecare pâine plată în 6 pene egale.