Pâine plată cu usturoi cu Mozzarella afumată și vinetă de roșii

Pâine plată cu usturoi cu Mozzarella afumată și vinetă de roșii
Pâinea plată cu usturoi cu Mozzarellan afumat și vinaigretă de roșii este o vegetarian pâine. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 160 de calorii. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați apă caldă, brânză mozzarella, ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Cald Mozzarellan și roșii Flatbreads, Salată de Arugulan și Mozzarella afumată cu vinetă de lămâie, și Sandvișuri Cu Roșii Și Mozzarella Afumată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti pâinea plată, lingurați ușor făina integrală de grâu într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Integrală De GrâuFăină Integrală De Grâu
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
2
Combinați făina integrală de grâu, 1/4 cană de apă și drojdia într-un castron; lasa sa stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Integrală De GrâuFăină Integrală De Grâu
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Lingurați ușor făina universală în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
4
Combinați 2 căni de făină universală, 1/2 linguriță de sare și restul de 3/4 cană de apă într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați amestecul de drojdie și amestecați până se formează un aluat. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până când este neted și elastic (aproximativ 10 minute); adăugați suficient din restul de 1/4 cană de făină universală, câte 1 lingură la un moment dat, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
AluatAluat
DrojdieDrojdie
6
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute. Împărțiți aluatul în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
9
Rulați fiecare jumătate într-un cerc de 9 inci pe o suprafață ușor făinată; așezați pe foi de copt presărate cu făină de porumb. Acoperiți ușor aluatul cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Făină De PorumbFăină De Porumb
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Presărați aluatul uniform cu usturoi feliat; apăsați usturoiul în aluat folosind vârful degetelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
AluatAluat
11
Coaceți la 450 timp de 10 minute sau până când este crocant și usturoiul începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Scoateți pâinea plată din cuptor; se răcește pe rafturile de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Pentru a pregăti toppingul, combinați oțetul, uleiul, 1/4 linguriță sare, piper și usturoiul tocat într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi TocatUsturoi Tocat
OțetOțet
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
14
Adăugați roșiile; aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
15
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
16
Presărați fiecare pâine plată cu 1/2 cană de brânză; prăjiți pâinea plată 1 minut sau până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine PlatăPâine Plată
BrânzăBrânză
17
Scoateți din cuptor; acoperiți fiecare pâine plată cu jumătate de amestec de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine PlatăPâine Plată
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
18
Presărați fiecare pâine plată cu 1/4 cană de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine PlatăPâine Plată
BusuiocBusuioc
19
Tăiați fiecare pâine plată în 6 pene egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine PlatăPâine Plată
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista