Pâine Plată Cu Lămâie

Pâine Plată Cu Lămâie
Lemon Flatbread este un vegan rețetă cu 20 de porții. O porție conține 134 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, sare, lămâi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Acesta funcționează cel mai bine ca o pâine, și se face în aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 30%. Rețete similare includ Broccolini + Pâine Plată Cu Lămâie Carbonizată, Kebab de rozmarin-lămâie cu pâine plată, și Praz, Ricotta Și Pâine Plată Cu Lămâie.

Instrucțiuni

1
În vasul unui mixer de stand, dizolvați drojdia în 1 3/4 căni de apă caldă (90 până la 105).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Lăsați să stea până se spumează, aproximativ 5 minute.
3
Atașați cârligul de aluat și, cu mixerul la scăzut, adăugați ulei de măsline, făină și 4 lingurițe. sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Se amestecă până când aluatul este neted, aproximativ 2 minute. (Va fi în continuare destul de lipicios și nu se va îndepărta de interiorul bolului.) Folosind o spatulă sau mâini unse, puneți aluatul într-un castron mare, uns, acoperiți cu un prosop curat sau folie de plastic și lăsați să stea până se dublează în vrac, 1 1/2 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Între timp, feliați lămâile cât mai subțire posibil. Aruncați orice semințe. Pune lămâi și 1 lingură. sare într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 1 oră și până la 1 zi.
7
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Ulei ușor două 10-cu 15-in. foi de copt. Puneți aluatul în jos, împărțiți-l în jumătate și puneți fiecare jumătate pe o foaie de copt. Aplatizați aluatul cât mai mult posibil, împingând ușor din centru spre exterior. (Aluatul se va trage înapoi spre centru; nu vă faceți griji dacă nu rămâne pe loc.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
PunchPunch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
9
Lăsați să se odihnească 10 minute și apoi aplatizați din nou, împingând marginile și colțurile în jos pentru a le ajuta să rămână pe loc (dacă se trage puțin înapoi, este în regulă, dar doriți să faceți aluatul cât mai subțire și plat posibil).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
10
Ridicați feliile de lămâie din sucurile lor și așezați-le uniform peste aluat, presându-le în aluat cât mai mult posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
11
Presărați aluatul cu restul de 2 lingurițe. sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
12
Coaceți până se rumenesc și crocant, aproximativ 25 de minute. În timp ce pâinea este încă caldă, tăiați fiecare foaie în 15 bucăți. Se răcește pe rafturi de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate3
Revista