Pâine Plată Cu Ierburi
Herbed Flatbread necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 303 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Un amestec de ceapă, frunze de rozmarin, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, care nu este atât de super. Rețete similare includ Pâine Plată Cu Ierburi, Pâine Plată Cu Ierburi, și Pâine Plată Crocantă Cu Ierburi.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Întindeți aluatul de pizza la o grosime de aproximativ 1 inch.
Se presară uniform cu ceapă și ierburi, se pliază în sferturi și se frământă de 3 până la 4 ori pentru a încorpora uniform ierburile. Reformați aluatul într-o bilă și puneți-l într-un bol mic ușor acoperit cu ulei de măsline. Puneți deoparte să vă odihniți timp de 20 de minute. Între timp, într-o cratiță mică la foc mic topiți untul cu usturoiul.
Se ia de pe foc și se menține cald.
Încălziți o tigaie mare de grătar din fontă sau o tigaie mare la foc mediu.
Rulați aluatul la o grosime de aproximativ 1/8 inci.
Ungeți 1 parte cu ulei de măsline și puneți partea de ulei în jos pe tigaia pentru grătar. Gatiti pana la aur, aproximativ 4 minute.
Ungeți cealaltă parte a aluatului cu ulei, răsturnați și gătiți încă 4 minute.
Scoateți din tigaia de grătar, periați 1 parte cu unt de usturoi și presărați uniform cu sare.
Tăiați în fâșii de 2 inci și serviți.