Salată De Ton Îmbrăcată

Salată De Ton Îmbrăcată
Salata de ton îmbrăcată este un fel principal care servește 4. Pentru $3.21 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 373 calorii, 33g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. 1 persoană a găsit această rețetă gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați brânză elvețiană, oțet de vin roșu, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, care este excelent. Salată Îmbrăcată, Salată De Varză Îmbrăcată, și Salată De Cartofi Îmbrăcată sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Aranjați romaine pe patru farfurii de salată. Se acoperă cu roșiile, ouăle, brânza, tonul și ceapa. Într-un borcan cu un capac bine fixat, combinați uleiul, oțetul, oregano, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
RomaineRomaine
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(Keebler)(Keebler)
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Stropiți peste salate.
3
Serviți imediat.

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Vin Roz

Tonul funcționează foarte bine cu vinul Pinot Noir, Merlot și Ros. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele mai cărnos, cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un model de culoare Roz Se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Flowers Sea View Ridge Estate Pinot Noir cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 67 de dolari pe sticlă.
Flori Vedere La Mare Ridge Estate Pinot Noir
Flori Vedere La Mare Ridge Estate Pinot Noir
Culoare roșu intens cu jantă de cărămidă. Aromele sunt florale și fructe dominante constând din zmeură și cireșe bing cu subtilindicii de cedru, ienibahar și anason. Întregul element de cluster oferă spiciness pe cerul gurii cu textura netedă șiindicii de mineralitate care duc la un finisaj persistent condus de acid.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate56
Revista