Pâinea plată cu creveți și Hummus de fasole albă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de pâine. O porție conține 602 calorii, 39G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,95 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, ceapă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Pâine plată cu creveți și Hummus de fasole albă, Ceapă Caramelizată Și Pâine Plată De Fasole Albă, și Tunan și salată de fasole albă Flatbread Pizza {giveaway!}.
Instrucțiuni
1
În bolul mixerului cu suport prevăzut cu atașament cu palete, amestecați împreună apă, drojdie și zahăr până se dizolvă, aproximativ 5 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Apă
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
Bol
2
Se lasă să stea până se spumează, aproximativ 5 minute. Într-un castron mare, amestecați făina și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Se adaugă la amestecul de drojdie și se amestecă la viteză mică până se combină, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie
4
Adăugați ulei și amestecați la viteză mică până când se combină, aproximativ 30 de secunde. Treceți la cârligul de aluat și amestecați la viteză medie până când aluatul este elastic și se îndepărtează de părți, aproximativ 8 minute. (Aluatul trebuie să se simtă ferm și umed, dar nu lipicios.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Ulei De Gătit
5
Ulei ușor castron mare. Formați ușor aluatul în bilă și transferați-l în castron. Întoarceți-vă de mai multe ori pentru a acoperi ușor cu ulei, apoi acoperiți-l cu folie de plastic și lăsați-l să crească la loc cald (80 buc.F până la 85 buc. F, Vezi notele bucătarului) până la dublarea dimensiunii, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
6
În timp ce aluatul crește, poziționați raftul lângă fundul cuptorului și deasupra cu piatră de pizza sau foaie de copt grea. Preîncălziți cuptorul la 450 F timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Pizza Piatră
Cuptor
7
Setați role netede ale mașinii de paste pe cea mai largă setare (Vezi notele bucătarului). Împărțiți aluatul în 6 părți egale. Acoperiți 5 părți cu folie de plastic. Formați bucata rămasă în dreptunghi dur și treceți prin role o dată pentru a se aplatiza în dreptunghi de aproximativ 12 pe 4 inci, cu grosimea de aproximativ 1/8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Paste
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De Paste
Folie De Plastic
8
Transferați pâinea plată pe foaia mare de copt, praful cu făină și acoperiți cu foaie de hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Plată
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
9
Rulați pâinea plată rămasă în același mod, stivuind între straturi de hârtie pergament. Acoperiți cu folie de plastic până când este gata de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Folie De Plastic
Cuptor
10
Transferați 1 sau mai multe pâini plate în piatră de pizza preîncălzită și coaceți în loturi până când sunt ușor umflate, dar încă palide, aproximativ 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pizza Piatră
Cuptor
11
Transferați în grătar pentru a se răci complet. Lăsați cuptorul pornit. Faceți înainte: pâinile plate pot fi preparate înainte și congelate, învelite strâns în hârtie pergament și folie de plastic, până la 6 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Folie De Plastic
Suport De Sârmă
Cuptor
1
Transferați căței de usturoi pe un pătrat de folie de 6 inci, stropiți cu 1 linguriță de ulei de măsline, presărați cu 1/8 linguriță de sare și înfășurați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
Ulei De Măsline
Sare
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
2
Coaceți până se înmoaie, aproximativ 45 de minute. Desfaceți și lăsați să se răcească. Faceți înainte: usturoiul prăjit poate fi preparat înainte și refrigerat, în recipient etanș, până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Prăjit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Strângeți căței de usturoi din piele în robotul de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
4
Adăugați fasole albă, restul de 2 lingurițe de ulei de măsline, oțet, suc de lămâie, tahini, rozmarin și restul de 1 linguriță de sare și pur și pur până se omogenizează, aproximativ 2 minute. Faceți înainte: Hummus poate fi preparat înainte și refrigerat în recipient etanș până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Fasole Albă
Ulei De Măsline
Rozmarin
Oțet
3 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 2
Tahini
Sare
1
Într-o cratiță mare, grea, la foc moderat, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se adauga ceapa si saut-ul, amestecand din cand in cand, pana cand devine usor transparent si incepe sa se inmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
3
Se adauga zaharul si 4 lingurite de apa si saut, amestecand din cand in cand, pana se rumenesc, 12 minute. Se amestecă sare și piper, apoi se transferă într-un castron mediu pentru a se răci. Faceți înainte: ceapa poate fi preparată înainte și refrigerată, în recipient etanș, până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ceapă
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Într-o cratiță mare, grea, la foc moderat, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați prazul și saut-ul, amestecând ocazional, până când este moale și translucid, aproximativ 8 minute. Se amestecă sare și piper, apoi se transferă într-un castron mediu pentru a se răci. Faceți înainte: prazul poate fi preparat înainte și refrigerat, în recipient etanș, până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Praz
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Poziționați raftul lângă partea inferioară a cuptorului și partea superioară cu piatră de pizza sau foaie de copt grea. Preîncălziți cuptorul la 450 F timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Pizza Piatră
Cuptor
2
Ungeți fiecare pâine plată cu ulei de măsline și întindeți-o cu hummus. Împrăștiați ceapa și prazul deasupra și deasupra cu felii de lămâie și creveți. Se împrăștie cu brânză, apoi se presară cu sare și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Pâine Plată
Ulei De Măsline
Brânză
3 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 2
Ceapă
Creveți
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Praz
Lămâie
Sare
3
Transferați 1 sau mai multe pâini plate în piatră de pizza preîncălzită și coaceți în loturi până când toppingurile sunt încălzite și brânza s-a topit, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Pizza Piatră
Cuptor
4
Transferați pâinile plate pe o tăietură mare și deasupra cu micro verzi. Folosind un cuțit foarte ascuțit, tăiați în 6 felii subțiri și serviți imediat.