Pâine Picantă De Porumb Cu Roșii

Pâine Picantă De Porumb Cu Roșii
Pâinea picantă de porumb cu roșii ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Această pâine are 236 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 62 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați roșii de struguri, cayenne, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Porumb picant cu brânză și baie de roșii, Pâine Picantă De Porumb Jalapeno, și Pătrate Picante De Pâine De Porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F. când cuptorul este fierbinte, puneți untul într - o tigaie pătrată de 9 x 9 inci sau tigaie din fontă și puneți - l în cuptor. Când untul este topit, scoateți tava din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Într-un castron mare, combinați făina de porumb, făina, praful de copt, cayenne și sarea. Într-un castron separat (fac asta în cupa de amestecare) amestecați ouăle și laptele. Se amestecă amestecul de lapte în ingrediente uscate până se combină bine. Se amestecă roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă aluatul peste untul topit în tigaia pregătită și se coace până devine auriu și un tester de tort introdus în mijlocul pâinii de porumb iese curat, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Lăsați să se răcească cu 10 minute înainte de tăiere.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Fess Parker Santa Barbara Riesling. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista