Pâine Navajo Fry
Navajo Fry Bread necesită aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12. Pentru 1,71 USD per porție, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19 g de proteine, 30 g de grăsimi și un total de 498 de calorii. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și cumpărați scurtătură, ardei gras, ardei iute și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 64%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Navajo Fry Bread By Mommie Cooks, Mom's Navajo Tacos and Indian Fry Bread și Mom's Navajo Tacos and Indian Fry Bread.
Instrucțiuni
Se amestecă ingredientele uscate; tăiate în scurtătură ca la patiserie.
Adăugați treptat apă, amestecând pentru a forma o minge fermă. Împărțiți în 12 bile; se lasa sa se odihneasca, acoperit, timp de 10 minute.
Rotiți fiecare minge în 6 inci. cerc.
Tăiați o gaură cu diametrul de 1/2 inch în centrul fiecărui cerc.
Încălziți 1 inch ulei în cuptorul olandez la 400°. Introduceți fiecare cerc în ulei; prăjiți fiecare parte timp de 1 minut sau până când sunt umflate și aurii.
Scurgere; se serveste cald cu unt, miere si suc proaspat de lamaie.
Pentru a face taco, gătiți carnea de vită, ceapa și condimentele la foc mediu până când nu mai sunt roz; scurgere. Se amestecă fasolea; gătiți 5 minute.
Prăjiți pâinea pe o tavă; întindeți fiecare pâine cu 1/2 cană amestec de taco.
Se presară cu brânză și ardei iute.
Coaceți la 350° până când brânza se topește.
Se serveste cu salata verde, rosii si salsa.