Pâine Moș Crăciun De Aur
Dacă doriți să adăugați mai multe lacto ovo vegetarian rețete pentru colecția dvs., pâinea de aur Santa ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 18. O porție conține 164 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de stafide, ouă, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare includ Pâine brună Irlandeză cu stafide aurii și coacăze {pâine de grâu}, Pizza Cu Pâine Franceză Santa Fe, și Santa Fe NM: Jalapeno Margarita {} & Hotel Santa Fe.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați 2 căni de făină, zahăr, drojdie și sare. Într-o cratiță mică, încălziți laptele, apa și untul la 120 -130.
Adăugați la ingredientele uscate; bate doar până se umezește. Bateți ouăle până se omogenizează. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat rigid.
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până la neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
Așezați într-un vas uns, rotind o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 350. Puneți aluatul în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată; împărțiți în două porțiuni, una puțin mai mare decât cealaltă.
Formați porțiunea mai mare într-un triunghi alungit cu colțuri rotunjite pentru capul și pălăria lui Moș Crăciun.
Împărțiți porțiunea mai mică în jumătate. Formați și aplatizați o jumătate într-o barbă. Folosind foarfece sau un tăietor de pizza, tăiați în benzi până la 1 in. de sus. Poziție pe fața lui Moș Crăciun; răsuciți și ondulați benzi, dacă doriți.
Folosiți aluatul rămas pentru mustață, nas, pălărie pom-pom și bor. Formați o porție de aluat într-o mustață; aplatizați și tăiați capetele în fâșii mici cu foarfeca.
Așezați o minge mică deasupra mustaței pentru nas. Îndoiți vârful pălăriei și adăugați o altă minge pentru pom-pom.
Întindeți o bucată îngustă de aluat pentru a crea o margine de pălărie; poziție sub pălărie.
Cu o foarfecă, tăiați două fante pentru ochi; introduceți stafidele în fante. În boluri mici separate, bateți fiecare gălbenuș de ou.
Adăugați colorant alimentar roșu la un gălbenuș; periați cu grijă pălăria, nasul și obrajii.
Ungeți gălbenușul simplu peste aluatul rămas.
Coaceți 15 minute. Descoperi; coaceți cu 10-12 minute mai mult sau până se rumenesc. Se răcește pe un suport de sârmă.