Pâine La Grătar

Pâinea la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 586 calorii. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de măsline, ulei de măsline, brânză gruyincrucrore și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Essentials: salată cu roșii și pâine la grătar (nu pâine de o zi), Piept de pui la grătar cu porumb crud și salată de pâine la grătar, și Burgeri de pâine cu usturoi Pepperoni (cheeseburgeri la grătar cu sos Pepperoni se servesc pe rulouri de pâine cu usturoi).
Instrucțiuni
Înmuiați așchii de lemn în apă cel puțin 30 de minute.
Scurgeți așchii; așezați pe un pătrat de folie de aluminiu rezistentă. Fold folie pentru a sigila; taie mai multe fante în partea de sus a pachetului.
Așezați pachetul de folie pe cărbuni sau roci de lavă și aprindeți.
Lăsați cărbunele să ardă 30 de minute sau un grătar cu gaz să se preîncălzească la foc mediu (300 până la 35
Periați părțile tăiate ale rulourilor cu ulei de măsline; presărați uniform cu măsline. Se acoperă cu felii de roșii și brânză și busuioc.
Înveliți suportul pentru alimente cu spray de gătit; așezați pe grătar.
Așezați rulourile, tăiate cu fața în sus, pe raft și grătar, acoperite cu capac pentru grătar, 5 până la 7 minute sau până când brânza se topește.
Notă: brânza Gruyre este o brânză în stil elvețian, cu o aromă bogată, dulce, de nuci.