Pâine Integrală De Grâu Pita

Pâine Integrală De Grâu Pita
Pâinea integrală de grâu Pita este o fără lactate și vegetarian pâine. Această rețetă servește 12 și costă 24 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 280 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Un amestec de drojdie activă, miere, apă caldă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Pâine Integrală De Grâu Pita, Pâine Integrală De Grâu Pita, și Pâine Pita De Grâu (Buzunare) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în 1/2 cană de apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați miere; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MiereMiere
3
Adăugați uleiul, sareți 3 căni de făină integrală de grâu și apa rămasă. Bateți până se omogenizează. Se amestecă suficientă făină integrală de grâu pentru a forma un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Integrală De GrâuFăină Integrală De Grâu
AluatAluat
ApăApă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Întoarceți-vă pe o suprafață prăfuită cu făină universală; frământați până la neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Așezați într-un vas uns, rotind o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1-1/2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Puneți aluatul în jos; lăsați să se odihnească timp de 10 minute. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată; împărțiți aluatul în 12 bucăți. Formați fiecare într-o minge. Frământați fiecare bilă timp de 1 minut. Acoperiți și lăsați să se odihnească timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
7
Ungeți foile de copt și presărați cu făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Rulați fiecare minge într-un 8-in. cerc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
9
Așezați pe foi de copt pregătite. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Se coace la 475 la 8-10 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Scoateți din tigăi în rafturi pentru a se răci. Pentru a servi, tăiați în jumătate și despicați. Chestii cu umpluturi la alegere.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții12
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista