Pâine Individuală Cu Lingură De Porumb
Rețeta se pot face pâini individuale cu lingură de porumb în aproximativ 40 de minute. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 102 calorii. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la Foodnetwork necesită făină de porumb, scallions, porumb cremă și ouă. Funcționează bine ca o garnitură foarte accesibilă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pâine De Sodă Irlandeză Individuală, Bastoanele De Porumb Sudice Ale Fast Breads, și Pâine Cu Lingură De Porumb.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Înveliți fiecare cană dintr-o tigaie de briose de 12 căni cu spray de copt.
Bateți împreună făina de porumb, făina, sarea și praful de copt într-un castron mic.
Bateți împreună porumbul cremă și gălbenușurile de ou într-un castron mare. Se amestecă amestecul de făină de porumb, scallions și chipotle. Bateți albușurile într-un alt castron mare până se formează vârfuri tari. Amestecați aproximativ o treime din albușurile de ou în amestecul de porumb pentru a-l ușura și apoi pliați în albușurile rămase până când nu rămân fripturi de alb.
Puneți aluatul în cupele de briose (vor fi foarte pline) și coaceți până se umflă și devin aurii, 20 până la 25 de minute. Răciți pâinea cu lingură timp de 5 minute în tigăi. Rulați o spatulă subțire în jurul marginilor fiecăruia pentru a slăbi și apoi scoateți pâinea din tigăi.
Se servește cald sau la temperatura camerei.