Pâine Franceză Umplută
Reteta umplute pâine franceză ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 40 minute. Această rețetă servește 20 și costă 55 de cenți pe porție. O porție conține 214 calorii, 9g de proteine, și 12g de grăsime. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați pâine ONU, brânză mozzarella parțial degresată, piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Pâine Franceză Umplută, Pâine Franceză Umplută, și Pâine Franceză Umplută pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați treimea superioară de pe pâinea de pâine; goliți cu grijă partea de sus și de jos, lăsând un 1-in. coajă. (Aruncați pâinea îndepărtată sau salvați pentru o altă utilizare.) Puneți pâinea deoparte.
Într-o tigaie mare, gătiți cârnații, ciupercile, ceapa și ardeiul verde la foc mediu până când carnea nu mai este roz; scurgeți. Într-un castron mare, bateți crema de brânză, parmezanul, praful de usturoi și oregano. Se amestecă amestecul de cârnați.
Aliniați coaja de pâine de jos cu felii de mozzarella; deasupra cu amestec de cârnați. Înlocuiți blatul de pâine; înfășurați în folie.
Așezați pe o foaie de copt.
Coaceți la 350 de minute timp de 15-20 de minute sau până la încălzire. Se răcește timp de 5 minute înainte de feliere.