Pâine dulce Portugheză IV
Portugheză pâine dulce IV ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 2503 calorii, 52G de proteine, și 64G de grăsime fiecare. Pentru $ 1.95 pe portie, această rețetă acoperă 49% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 232 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de ouă, unt, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Pâine dulce Portugheză II, Pâine Dulce Portugheză, și Pâine Dulce Portugheză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți laptele într-o cratiță mică până când bule.
Se amestecă untul și se scurtează; se amestecă până se topește.
Puneți zahărul într-un castron foarte mare, turnați laptele peste zahăr și amestecați până se dizolvă zahărul.
Se lasă să se răcească până se încălzește. Într-un castron mic, amestecați drojdia în apă caldă.
Se amestecă 12 ouă și amestec de drojdie în lapte și zahăr; bate bine.
Se toarnă toată făina în amestecul de lapte/ouă/zahăr; se amestecă bine pentru a se combina. Când aluatul s-a strâns, întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată și frământați până când este neted și elastic; aproximativ 8 minute. Ungeți ușor un castron mare, așezați aluatul în castron și întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei. Se acoperă cu o cârpă umedă și se lasă să crească într-un loc cald până se dublează în volum, aproximativ 1 oră. Se dezumflă aluatul și se lasă să crească din nou până se dublează, aproximativ 45 de minute.
Dezumflați aluatul și întoarceți-l pe o suprafață ușor înmuiată. Împărțiți aluatul în șase bucăți egale și formați-l în pâini.
Așezați pâinile în tigăi de pâine de 9x5 inci ușor unse. Acoperiți pâinile cu o cârpă umedă și lăsați să crească până la dublarea volumului, aproximativ 40 de minute. Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Într-un castron mic, bateți împreună 1 ou și 2 linguri de apă și periați pe pâinile înălțate.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 până la 30 de minute sau până când fundul pâinilor sună gol când este atins.