Pâine De Turtă Dulce
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați pâinea de turtă dulce. Această rețetă face 8 porții cu 379 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Crăciun. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sare kosher, zahăr brun, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pâine De Turtă Dulce, Pâine De Smochine De Turtă Dulce, și Pâine De Turtă Dulce.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F și se aranjează un suport în mijloc. Înveliți o tigaie de pâine de 9 inci pe 5 inci cu unt, praf cu făină și atingeți excesul.
Combinați făina, ghimbirul, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, sarea, ienibaharul și cuișoarele într-un castron mare.
Bateți pentru a aera și a rupe orice bulgări; pus deoparte. Într-un castron mediu separat, amestecați Zara și vanilia până se combină.
Combinați untul și zahărul brun în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete. Bateți cu viteză medie până când este deschis la culoare și pufos, aproximativ 5 minute. Bateți în melasă până se combină bine, apoi adăugați ouă, pe rând, bătând după fiecare adăugare până când sunt bine încorporate.Opriți mixerul și răzuiți bolul și paleta (amestecul va arăta separat și coagulat).
Adăugați o treime amestec de făină bătând la viteză mică doar până când făina este încorporată.
Adăugați jumătate de amestec de zară și, odată ce aluatul este neted, adăugați încă un al treilea amestec de făină.
Adăugați Zara rămasă și amestecați până se încorporează.
Adăugați amestecul de făină rămas și bateți până se încorporează și se omogenizează.
Se toarnă în tigaie pregătită.
Coaceți până când o scobitoare introdusă în mijloc iese curată și tortul se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei, aproximativ 45 de minute. Se răcește tortul în tigaie timp de 10 minute și apoi se întoarce pe un suport pentru a se răci complet.