Pâine De Secară Germană

Pâine De Secară Germană
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați pâinea de secară germană. Această rețetă servește 16. O porție conține 271 calorii, 8g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, apă caldă, semințe de chimen și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 66%. Rețete similare includ Pâine De Secară Daneză, Terci De Pâine De Secară Daneză (Arllebra...........), și Stollen (Pâine Germană De Crăciun).

Instrucțiuni

1
Într-un 4-qt. vas de sticlă, dizolvați drojdia în 2 căni de apă caldă; se amestecă în făină de secară până se omogenizează. Acoperiți ușor cu un prosop de bucătărie curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De SecarăFăină De Secară
1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit
1 Cană Apă Caldă (110° Până La 115°), împărțită1 Cană Apă Caldă (110° Până La 115°), împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Ambalați Căpșuni Congelate Neindulcite, Parțial Dezghețate și FeliateAmbalați Căpșuni Congelate Neindulcite, Parțial Dezghețate și Feliate
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
2
Lăsați să stea într-un loc cald timp de aproximativ 4 ore sau până când aluatul cade aproximativ 1 in. și activitatea bulelor de suprafață este redusă. Se amestecă zahărul, semințele de chimen, sarea, 5 căni de făină universală și apa rămasă; se amestecă bine. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat ferm. Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până la neted și elastic, aproximativ 8 minute. Acoperiți și lăsați să se odihnească timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 3/4 Cană Făină Integrală1/2 Până La 3/4 Cană Făină Integrală
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
2 Bile De 4 Uncii De Mozzarella De Bună Calitate, Rupte în Bucăți2 Bile De 4 Uncii De Mozzarella De Bună Calitate, Rupte în Bucăți
Dovleac Butternut Fiert Piure Cald (110° Până La 115°)Dovleac Butternut Fiert Piure Cald (110° Până La 115°)
1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit
2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie
3
Împărțiți aluatul în patru porții. Acoperiți și lăsați să se odihnească timp de 15 minute. Formați în patru pâini rotunde, aproximativ 6 in. fiecare. Înveliți două foi de copt cu spray de gătit antiaderent; presărați fiecare cu 1 linguriță de făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel, Spalat, Capetele RupteSparanghel, Spalat, Capetele Rupte
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
2 Bile De 4 Uncii De Mozzarella De Bună Calitate, Rupte în Bucăți2 Bile De 4 Uncii De Mozzarella De Bună Calitate, Rupte în Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Carton De Sos De Afine-portocaleCarton De Sos De Afine-portocale
4
Așezați pâini pe tigăi. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 45 de minute.
5
Cu un cuțit ascuțit, faceți mai multe tăieturi în partea de sus a fiecărei pâini.
Echipamente pe care le vei folosi
Cheddar Ascuțit Mărunțit, Plus Suplimentar Pentru ToppingCheddar Ascuțit Mărunțit, Plus Suplimentar Pentru Topping
6
Periați cu ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Umplutură De Cheesecake Philadelphia Gata De ServireCutie De Umplutură De Cheesecake Philadelphia Gata De Servire
7
Presărați fiecare pâine cu 1 linguriță de semințe de chimen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
8
Coaceți la 400 de grade F timp de 30-35 de minute, rotind tigăile după 15 minute sau până se rumenesc. Se răcește pe rafturi de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Ponzu PreparatSos Ponzu Preparat

Vin recomandat: Dornfelder, Riesling

Germană în meniu? Încercați să împerecheați cu Dornfelder și Riesling. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Un vin pe care l-ai putea încerca este Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red. Are 3,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Reflexia razelor soarelui de pe râul Rhein ajută la coacerea acestor struguri roșii consistenți, producând astfel un vin plin de corp, cu arome de fructe roșii închise, cu o dulceață bine echilibrată.Bucurați-vă ușor răcit singur sau cu brânzeturi, salate paste și pește.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții16
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista