Pâine De Secară Germană
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați pâinea de secară germană. Această rețetă servește 16. O porție conține 271 calorii, 8g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, apă caldă, semințe de chimen și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 66%. Rețete similare includ Pâine De Secară Daneză, Terci De Pâine De Secară Daneză (Arllebra...........), și Stollen (Pâine Germană De Crăciun).
Instrucțiuni
Într-un 4-qt. vas de sticlă, dizolvați drojdia în 2 căni de apă caldă; se amestecă în făină de secară până se omogenizează. Acoperiți ușor cu un prosop de bucătărie curat.
Lăsați să stea într-un loc cald timp de aproximativ 4 ore sau până când aluatul cade aproximativ 1 in. și activitatea bulelor de suprafață este redusă. Se amestecă zahărul, semințele de chimen, sarea, 5 căni de făină universală și apa rămasă; se amestecă bine. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat ferm. Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până la neted și elastic, aproximativ 8 minute. Acoperiți și lăsați să se odihnească timp de 15 minute.
Împărțiți aluatul în patru porții. Acoperiți și lăsați să se odihnească timp de 15 minute. Formați în patru pâini rotunde, aproximativ 6 in. fiecare. Înveliți două foi de copt cu spray de gătit antiaderent; presărați fiecare cu 1 linguriță de făină de porumb.
Așezați pâini pe tigăi. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 45 de minute.
Cu un cuțit ascuțit, faceți mai multe tăieturi în partea de sus a fiecărei pâini.
Presărați fiecare pâine cu 1 linguriță de semințe de chimen.
Coaceți la 400 de grade F timp de 30-35 de minute, rotind tigăile după 15 minute sau până se rumenesc. Se răcește pe rafturi de sârmă.