Pâine De Scorțișoară I
Pâine cu scorțișoară s-ar putea să fiu o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de pâine. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 309 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, margarina, uleiul vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Scorțișoară stafide Engleză brioșă pâine cu scorțișoară zahăr unt, Pâine cu cip de scorțișoară cu banane cu Topping de zahăr cu scorțișoară, și Scorțișoară-Zahăr Crustă Scorțișoară-Panglică Pâine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de pâine de 9x5 inch.
Măsurați făina, 1 cană de zahăr, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, 1 1/2 lingurițe de scorțișoară, sare, zară, ulei, ouă și vanilie într-un bol mare de amestecare. Bate 3 minute.
Se toarnă în tigaia pregătită. Suprafață netedă.
Combinați 2 linguri de zahăr alb, 1 linguriță de scorțișoară și unt, amestecând până se sfărâmă.
Presărați topping peste aluatul netezit. Folosind cuțitul, tăiați într-o mișcare ușoară de rotire pentru a da un efect marmorat.
Coaceți aproximativ 50 de minute. Testați cu scobitoare. Când este introdus, ar trebui să iasă curat.
Scoateți pâinea din tigaie în raft pentru a se răci.