Pâine De Quinoa De Dovleac

Pâine De Quinoa De Dovleac
Pâinea de Quinoa de dovleac este o lactate gratuite și vegetariene rețetă cu 8 porții. O porție conține 706 calorii, 11g de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți scorțișoară măcinată, quinoa, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Pâine De Quinoa Cu Ciocolată De Dovleac, Quinoa + Făină De Migdale Pâine De Dovleac, și Budinca de pâine de dovleac cu Topping de Quinoa cu scorțișoară-zahăr.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de pâine de 9x5 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
2
Bateți dovleacul, zahărul brun, zahărul alb, uleiul de canola și ouăle împreună într-un bol până se omogenizează. Cernem făina, scorțișoara, nucșoara, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, sarea, ienibaharul și cuișoarele împreună într-un bol separat. Amestecați amestecul de făină, puțin câte puțin, în amestecul de dovleac până când aluatul este neted; pliați în quinoa, nuci și afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Zahăr BrunZahăr Brun
AfineAfine
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Ulei De CanolaUlei De Canola
IenibaharIenibahar
ScorțișoarăScorțișoară
DovleacDovleac
NuciNuci
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
NucșoarăNucșoară
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Se toarnă aluatul în tigaie pâine pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când partea superioară a pâinii se întoarce când este ușor atinsă, 50 până la 60 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate17
Revista