Pâine de prietenie cu afine sau tort Bundt (coffeecake)

Pâine de prietenie cu afine sau tort Bundt (coffeecake)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete sudice, așa că încercați pâinea de prietenie cu afine sau tortul Bundt (coffeecake). Această rețetă vegetariană servește 1 și costă $6.86 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 56G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 2017 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți Amish starter, ouă, praf de copt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Dovleac Și Arțar Gingerbread Prietenie Bundt, Live Sigma Kappa-Amish' Cinnamon Streusel ' Prietenie Bundt, și Tort Bundt Cu Afine.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Brundlmayer Steinmassl Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Un început răcoros cu mirosuri de pădure de pini, ienupăr și piersică roșie sărind din pahar. Consistent și robust; foarte plin de viață, cu un corp mediu bun, crocant și extract amplu; cizelat cu aciditate vibrantă care se va integra în curând complet. Frumoasă prindere.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate49
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista