Pâine De Porumb În Stil Mexican

Pâine De Porumb În Stil Mexican
Pâinea de porumb în stil Mexican este o vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 315 calorii. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această pâine. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, brânză cheddar, zară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Caserolă slabă de pui și pâine de porumb în stil Mexican cu puncte Weight Watchers, Pâine De Porumb Mexicană, și Pâine De Porumb Mexicană.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt pătrat de 8 inci sau o tigaie din fontă.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Într-un castron mic, bateți ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se amestecă în ulei de porumb și zară. Se amestecă 1 cană de brânză mărunțită, porumb cremă, ceapă și jalapenos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză MărunțităBrânză Mărunțită
Porumb CremăPorumb Cremă
Lapte BătutLapte Bătut
Ardei IuteArdei Iute
Ulei De PorumbUlei De Porumb
CeapăCeapă
4
Într-un castron mare, amestecați făina de porumb, făina, praful de copt, sifonul și sarea. Se amestecă amestecul de ouă în ingredientele uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină De PorumbFăină De Porumb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Se amestecă bine.
6
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Presărați deasupra 1/2 cană de brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
8
Coaceți timp de 30 până la 35 de minute până când centrul este setat și partea superioară este maro aurie.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
În ciuda prospețimii sale încă tinerești, arată caracteristica Riesling fructată fină și un indiciu subiacent de mineral din solul de ardezie Devonian albastru/gri.Serviți acest vin răcoritor ușor răcit! Ca aperitiv și, mai ales când este mai matur, în combinație cu fructe de mare sau păsări de curte.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista