Pâine De Porumb Jalape Picantă
Reteta picant jalape pâine de porumb este gata în aproximativ 53 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 132 calorii. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, miere, lapte degresat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Pâine Picantă De Porumb Jalapeno, Jalape Pâine De Porumb, și Pâine De Porumb Jalapeno pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Așezați o tigaie din fontă de 9 inci acoperită cu spray de gătit în cuptor 5 minute sau până la încălzire.
Combinați făina de porumb, porumbul, sarea și bicarbonatul de sodiu într-un castron mare, amestecând cu un tel; faceți o fântână în centrul amestecului.
Combinați zeama, brânza, jalapeos, untul, mierea, uleiul și ouăle într-un castron mic; adăugați la amestecul de făină de porumb. Se amestecă doar până se combină. Se amestecă amestecul în tigaie preîncălzită.
Coaceți la 375 timp de 30 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 10 minute pe un suport de sârmă.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sucul Riesling de la Domaine Leseurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este amestecat manual (b.m.-connage sur lies) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu note de pere. Acest riesling se împerechează bine cu păstrăv Amandine, stridii crude și este un aperitiv minunat.