Pâine De Porumb De Arțar

Pâine De Porumb De Arțar
Nevoie de o pâine vegetariană? Pâinea cu porumb de arțar ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 12 și costă 36 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 191 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de praf de copt, unt, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 23%. Rețete similare sunt Pâine De Porumb Cu Arțar-Pecan, Pâine De Porumb Cu Sirop De Arțar, și Budinci individuale de pâine cu unt de arțar cu sos de caramel de arțar.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Înveliți o tigaie din fontă de 9 inci cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se introduce la cuptor pentru 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Lingurați ușor făina și masa harina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(amestec De Masa De Porumb)(amestec De Masa De Porumb)
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
5
Combinați făina, masa harina, făina de porumb, praful de copt și sarea într-un castron mare, amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
(amestec De Masa De Porumb)(amestec De Masa De Porumb)
Făină De PorumbFăină De Porumb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Combinați apa și ingredientele rămase într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
7
Adăugați amestecul de apă în amestecul de făină, amestecând până la umezeală. Puneți aluatul în tigaia preîncălzită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Scoateți pâinea de porumb din tigaie; se răcește complet pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De PorumbPâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Schloss Vollrads Riesling Spatlese. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Spatlese dulce natural clasic, cu aciditate plăcută și zahăr rezidual natural elegant. Recoltarea selectivă, prelucrarea blândă a mustului, clarificarea sistematică, fermentarea lentă și finisarea atentă sunt elementele de bază pentru Riesling-ul acestui Vollrads tradițional.Acest vin se asortează perfect cu bucătăria asiatică datorită armoniei dulceaței și acidității. De asemenea, combinații de gusturi interesante pot fi obținute prin asocierea brânzei cu vene albastre sau a unui desert de fructe.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista