Pâine De Porumb Cu Lapte Bătut
Zară pâine de porumb ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă 34 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 266 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca o pâine. Dacă aveți la îndemână făină, bicarbonat de sodiu, ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Pâine De Porumb Cu Lapte Bătut, Pâine De Porumb Cu Lapte Bătut, și Pâine Rapidă De Porumb Cu Lapte Bătut.
Instrucțiuni
Puneți uleiul într-un 8-in. tigaie rezistentă la cuptor; Înclinați pentru a acoperi fundul și părțile laterale.
Se introduce într-un cuptor de 425 km pentru 10 minute.
Într-un castron mic, combinați făina de porumb, făina, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu. Bateți oul și Zara; adăugați la ingredientele uscate doar până se umezesc.
Se toarnă în tigaia fierbinte.
Coaceți timp de 15 minute sau până se rumenesc și o scobitoare introdusă lângă centru iese curată.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Von câștigătoare câștigurile Riesling cu un 4 din 5 rating stele pare ca un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Von Câștiguri Câștigătoare Riesling]()
Von Câștiguri Câștigătoare Riesling
Dacă ți — a plăcut 2014 — și dacă nu, trebuie să trimitem o petrecere de căutare pentru inima ta-o vei găsi pe aceasta fericită, fericită, fericită. Mai puternic decât '14, este și mai uscat și mai bogat. Și așa ar trebui să fie; cantitatea de dulceață pe care o conține va crește și va scădea odată cu structura vinului din fiecare an, pentru că asta fac viticultorii sensibili. Ceilalți tocmai au stabilit o formulă și vinul""are—XY— grame de zahăr și zat' s zat."Nu Câștigurile Riesling. Acesta va fi întotdeauna teasingly uscat și teasingly dulce, așa că vă veți răzgândi în continuare ("așteptați, este un vin uscat, nu, este un vin dulce, nu așteptați, este din nou un vin uscat....") în timp ce sticla se golește mai repede decât ți-ai fi putut imagina.