Pâine De Porumb Cu Dovleac
Reteta de dovleac Cornbread ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 40 minute. O porție conține 242 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 41 de cenți pe porție. 282 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină, unt, piure de dovleac și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca o pâine. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Pâine De Porumb Cu Dovleac, Pâine De Porumb Cu Dovleac, și Pâine De Porumb Cu Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Într-un castron mediu, amestecați făina de porumb, făina, praful de copt și sarea; pus deoparte.
Într-un castron mare, amestecați ouăle, zahărul, dovleacul și laptele până se combină. Se amestecă ingredientele uscate.
Puneți untul în tigaie și introduceți-l în cuptorul preîncălzit timp de 2 minute sau până când untul este topit. Ia tigaie din cuptor și se toarnă în aluat, netezirea de sus.
Coaceți până când blatul este auriu și crăpat și un tester de tort introdus în mijloc iese curat, aproximativ 30 de minute.
Lăsați să se răcească înainte de tăiere.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Fess Parker Santa Barbara Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.