Pâine De Porumb

Pâinea de porumb ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de pâine. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 171 calorii. Această rețetă servește 10. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați lapte, făină de porumb, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 25%. Încercați Sud-vest porumb pâine umplutura cu porumb și ardei iute verde, Pâine De Porumb Tigaie Cu Porumb Proaspăt Tăiat Și Slănină, și Pâine de porumb și chimen prăjită în tigaie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Puneți ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Combinați făina și următoarele 4 ingrediente (făină prin sare) într-un castron mare, amestecând cu un bici. Faceți o fântână în centrul amestecului.
Combinați laptele, ouăle și untul într-un castron mic, amestecând cu un bici.
Se adaugă amestecul de făină, amestecând doar până se umezește. Puneți aluatul într-o tigaie de 13 x 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 400 timp de 20 de minute. Se răcește în tigaie 10 minute.
Scoateți din tigaie; se răcește complet pe un suport de sârmă.