Împletitură Pizza Pâine ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 50 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 204 calorii. Mergeți la magazin și ridicați piper, oregano, sos de roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine De Ceapă Împletită, Pâine De Susan Împletită, și Pâine Împletită Cu Mere De Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați aluatul într-un bol uns, întorcându-vă o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Între timp, într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz; scurgeți. Se amestecă sosul de roșii și condimentele. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 30 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii
Condimente
Ceapă
Carne De Vită
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se răcește complet. Punch aluat în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor înmuiată; rotiți într-un 15-in. x 12-în. dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Punch
Rola
4
Așezați pe o foaie de copt unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
5
Spread de umplere pe lungime în jos Centru al treilea dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Presărați brânzeturi peste umplutură.
7
Pe fiecare parte lungă, tăiați 1-1/2-in.- benzi largi de aproximativ 2-1 / 2 in. în centru. Începând de la un capăt, pliați benzi alternante la un unghi peste umplere.
8
Ungeți cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
9
Coaceți la 350 de minute timp de 30-35 de minute sau până se rumenesc.
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Fonterutoli Chianti Classico cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Fonterutoli Chianti Classico
Culoare: roșu purpuriu-roșu, dar luminos și excepțional concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de tanini în care se remarcă cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.Concluzii: cei care susțin că Chianti Classico este un vin înțepător și dur se vor răzgândi după ce au gustat acest 1999, care este gata să bea acum, dar se va îmbunătăți cu cel puțin cinci ani mai mult.Alcool: 13,5% în volum