Pâine De Pizza Consistentă
Pâinea de Pizza consistentă necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 1 porții cu 2183 calorii, 76g de proteine, și 104G de grăsime fiecare. Pentru $3.71 pe portie, această rețetă acoperă 56% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați măsline, făină de aur, parmezan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma praful de copt, puteți urma acest fel principal cu Tort Simplu De Lămâie Cu Zmeură ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pâine De Pizza Consistentă, Pâine Consistentă De Ovăz, și Pâine De Șuncă Consistentă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți generos tigaia, 8 1/2x4 1/2x2 1/2 sau 9x5x3 inci; se acoperă cu parmezan.
Se amestecă laptele, uleiul, busuiocul, ardeiul roșu și oul într-un castron mare. Se amestecă ingredientele rămase.
Presărați cu parmezan ras suplimentar, dacă doriți.
Coaceți 45 până la 50 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute. Slăbiți părțile laterale și partea inferioară a pâinii din tigaie; scoateți din tigaie și așezați partea superioară în sus pe grătar. Se răcește complet înainte de feliere. Păstrați bine înfășurat în frigider până la 2 zile.