Pâine de pește Gefilte cu cremă de sfeclă-hrean

Pâine de pește Gefilte cu cremă de sfeclă-hrean
Gefilte Fish Loaf cu crema de sfeclă-hrean ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 95 de porții cu 16 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării evreiești. 33 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 36 de minute. Un amestec de sfeclă, boia de ardei, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Pește Gefilte cu hrean proaspăt de sfeclă, Pește alb afumat Gefilte cu maioneză de hrean, și Pește alb afumat Gefilte cu sos de lămâie-hrean pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 177°. acoperiți ușor an8 1/2-pe-4 1/2-pe-2 3/4-inch tigaie cu gătit antiaderent spray.In o tigaie la foc mediu, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Baton De Bomboane De Ciocolata Cu Lapte, RasBaton De Bomboane De Ciocolata Cu Lapte, Ras
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Adăugați morcovii și prazul și gătiți, amestecând, până se înmoaie, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
3
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească 10 minutes.In vasul unui mixer electric echipat cu bătătorul plat, combinați ouăle și masa matzo și bateți la viteză medie timp de aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Adăugați bulionul, peștele, amestecul de morcov-praz, sarea, piperul alb și zahărul și bateți până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
5
Turnați amestecul în tigaia pregătită și neteziți blatul cu o spatulă.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Stropiți sucul de lămâie deasupra și presărați cu boia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
7
Coaceți până când o frigăruie de lemn introdusă în centrul pâinii iese curată, 50 până la 60 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
8
Se lasă să se răcească la temperatura camerei, apoi se acoperă tigaia cu folie de aluminiu și se dă la frigider peste noapte.Între timp, într-un robot de bucătărie echipat cu lama metalică, combinați crema de hrean și sfecla și procesați până la piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice CombinațieSfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Se transferă într-un castron mic, se acoperă și se dă la frigider până când este gata de servit.Răsturnați pâinea pe un platou și ridicați tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Se ornează cu felii de lămâie și pătrunjel și se însoțește cu crema de sfeclă-hrean.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice CombinațieSfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
11
Tăiați felii și serviți.
12
Servește 8 la 10.Sfat înainte: pâinea poate fi făcută cu 2 zile înainte, acoperită și refrigerată.Diane Rossen Worthington, Autoare, Serios Simplu (Chronicle Books, 2002).

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Ziobaffan organic Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateExpert
Gata În1 h, 36 m.
Porții95
Scor De Sănătate6
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista