Pâine de pește Gefilte cu cremă de sfeclă-hrean
Gefilte Fish Loaf cu crema de sfeclă-hrean ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 95 de porții cu 16 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării evreiești. 33 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 36 de minute. Un amestec de sfeclă, boia de ardei, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Pește Gefilte cu hrean proaspăt de sfeclă, Pește alb afumat Gefilte cu maioneză de hrean, și Pește alb afumat Gefilte cu sos de lămâie-hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 177°. acoperiți ușor an8 1/2-pe-4 1/2-pe-2 3/4-inch tigaie cu gătit antiaderent spray.In o tigaie la foc mediu, încălziți uleiul de măsline.
Adăugați morcovii și prazul și gătiți, amestecând, până se înmoaie, 5 până la 7 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească 10 minutes.In vasul unui mixer electric echipat cu bătătorul plat, combinați ouăle și masa matzo și bateți la viteză medie timp de aproximativ 1 minut.
Adăugați bulionul, peștele, amestecul de morcov-praz, sarea, piperul alb și zahărul și bateți până se omogenizează bine.
Turnați amestecul în tigaia pregătită și neteziți blatul cu o spatulă.
Stropiți sucul de lămâie deasupra și presărați cu boia.
Coaceți până când o frigăruie de lemn introdusă în centrul pâinii iese curată, 50 până la 60 de minute.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei, apoi se acoperă tigaia cu folie de aluminiu și se dă la frigider peste noapte.Între timp, într-un robot de bucătărie echipat cu lama metalică, combinați crema de hrean și sfecla și procesați până la piure.
Se transferă într-un castron mic, se acoperă și se dă la frigider până când este gata de servit.Răsturnați pâinea pe un platou și ridicați tigaia.
Se ornează cu felii de lămâie și pătrunjel și se însoțește cu crema de sfeclă-hrean.
Servește 8 la 10.Sfat înainte: pâinea poate fi făcută cu 2 zile înainte, acoperită și refrigerată.Diane Rossen Worthington, Autoare, Serios Simplu (Chronicle Books, 2002).
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Ziobaffan organic Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio