Pâine De Ou De Casă
Pâine de ou de casă ar putea fi doar Evrei rețeta pe care o căutați. Această pâine are 178 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 32. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte cald, unt, apă caldă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Pâine Ciabatta De Casă {Și Cea Mai Bună Pâine Cu Usturoi De Pe Pământ}, Pâine De Secară De Casă, și Brioșe Cu Ouă Pentru Micul Dejun.
Instrucțiuni
Se dizolvă drojdia în apă.
Adăugați lapte, zahăr, sare, ouă, unt și 3-1/2 căni de făină; se amestecă bine. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Pe o suprafață făinoasă, frământați până când este netedă și elastică, 6-8 minute.
Se pune într-un vas uns; întoarceți o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească la loc cald până se dublează, 1-1/2 până la 2 ore.
Punch jos. Acoperiți și lăsați să crească până aproape s-a dublat, aproximativ 30 de minute. Împărțiți în șase porții. Pe o suprafață făinoasă, modelați fiecare într-un 14 in.- frânghie lungă. Pentru fiecare pâine, împletiți trei frânghii împreună pe foaia de copt unsă; ciupiți capetele pentru a sigila. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 50 de minute.
Bateți gălbenușul de ou și apa; periați peste pâini.
Se presară cu semințe de susan.
Se coace la 375 de minute pentru 30-35 de minute.