Pâine De Mumie De Vită Măcinată
Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 1085 calorii, 45g de proteine, și 68G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Halloween. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, sos cremos, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Spooky mănâncă: Mami-câini și Mami cookie-uri, Easy Beef Stroganoff-Versiune De Carne De Vită Măcinată, și Plăcintă Cu Carne De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Setați controlul cuptorului la fiert. În tigaie antiaderentă de 12 inci, gătiți carne de vită, ardei gras și ceapă la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând frecvent, până când carnea de vită este gătită bine; scurgere. Se amestecă 1/4 cană din pansament.
Întindeți restul de 1/4 cană de pansament pe părțile tăiate ale pâinii.
Așezați ambele jumătăți, tăiate în sus, pe o foaie mare de cookie-uri. Se fierbe cu vârfuri de 4 până la 6 inci de la căldură 2 până la 4 minute sau până se prăjește ușor.
Scoateți pâinea din broiler.
Răspândiți amestecul de carne de vită pe jumătăți tăiate de pâine. Se acoperă cu brânză.
Reveniți la broiler; fierbeți 4 până la 6 inci de la căldură 2 până la 3 minute sau până când brânza este topită.
Tăiați fiecare jumătate în 2 bucăți.