Pâine De Mere Cu Dovlecei Fără Gluten

Pâine De Mere Cu Dovlecei Fără Gluten
Pâinea cu mere de dovlecel fără Gluten este o fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 12 porții. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 123 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Un amestec de dovlecei, ouă, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Pâine De Mere Cu Dovlecei Fără Gluten, Zucchini Apple Fritter Pâine-Fără Gluten, și Pâine Sănătoasă Cu Dovlecei Cu Ciocolată Dublă (Fără Nuci + Vegan + Fără Gluten!).

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți numai fundul tăvii de pâine de 9x5 inci cu spray de scurtare sau gătit (fără făină).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
ScurtareaScurtarea
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
2
În castron mare, bate toate ingredientele cu mixer electric la viteză mică de 30 de secunde, răzuire castron ocazional. Bate pe viteza medie de 1 minut, răzuire castron ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Se toarnă aluatul în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți 50 până la 55 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 2 ore. Pentru depozitare, înfășurați bine în folie de plastic sau folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
Folie De PlasticFolie De Plastic
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Revista