Pâine de grâu în pungă resigilabilă
Pâine de grâu în sac resigilabile necesită în jurul valorii de 1 oră și 50 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 187 calorii. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de ulei vegetal, făină, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca o pâine. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Miere Pâine Integrală De Grâu: Grâu Crăpat, 100% pâine integrală de grâu - pâine atta / pâine integrală de grâu, și Pâine integrală de grâu cu germeni de grâu și secară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți o tigaie pentru pâine.
Amestecați 1 cană făină universală, drojdie, lapte praf, zahăr și sare împreună într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Adăugați apă caldă și ulei; sigilați sacul și stoarceți pentru a amesteca.
Adăugați făină integrală de grâu; sigilați și amestecați.
Adăugați 1 cană făină universală; sigilați și amestecați.
Adăugați cantități mici de făină universală suplimentară până când aluatul se îndepărtează cu ușurință de părțile laterale ale sacului.
Transferați aluatul pe o suprafață de lucru ușor aromată; frământați până când este moale și bine combinat, 4 minute. Se lasă să se odihnească timp de 10 minute.
Rotiți aluatul într-un dreptunghi mare; rotiți dreptunghiul într-un jurnal.
Puneți jurnalul în tava de pâine pregătită. Acoperiți și lăsați să crească până la dublarea dimensiunii, aproximativ 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc ușor, 20 până la 25 de minute.